avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... camera uscator
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

camera uscator

Buna ziua! Se poate intra legal in posesia camerei folosita ca uscator? Mentionez ca stau la et4 si aceasta camera este lipita de apartamentul meu.
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 15:52, 16 August 2017
Uscatoria,ghena de gunoi,subsolul tehnic,calea de acces in imobil,terasa imobilului constituie parte comuna
Conform dispozitii in vigoare,proprietarul nu are dreptul sa schimbe destinatia si aspectul partii comune fara acordul vecinilor si al asociatiei de proprietari
Teoretic,exista posibilitatea ca un proprietar sa utilizeze exclusiv partea comuna ,cu acordul vecinilor ,al asociatiei de proprietari prin incheierea unui contract de inchiriere
Referitor la preluarea unei parti din partea comuna este procedura dificila ,rare ori materializabila deoarece necesita acordul notarial al tuturor proprietarilor care sa renunte la cota ce le revine din partea comuna de imobil de locuit in comun
Cititi si acest topic:
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spatii comune rodica_maria rodica_maria Buna Ziua! M-am mutat de vre-un an intr-o garsoniera, adica am cumparat-o, iar pe, fiecare etaj exista o incapere, in care fiecare locatar are dreptul la un ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, sunt locatar nou intr-un bloc care are spatii comune ... Vlad_mirza Vlad_mirza Buna ziua, Sunt locatar nou intr-un bloc care are spatii comune 2 uscatoare si mai multe boxe, mai multi locatari ocupa deja boxele de la subsolul blocului ba ... (vezi toată discuția)
Cota indiviza, drept de folosință Paula Pogaceanu Paula Pogaceanu Am un apartament la mezanin,fara balcon,fara spatii de depozitare.In contractul de vnzare cumparare scrie ca am in propietate cota indiviza din spatiile ... (vezi toată discuția)