avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 746 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Taxă de salubrizare copii
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Taxă de salubrizare copii

Bună ziua. Azi a venit o reprezentantă de la firma de salubrizare cu care lucrează primăria ca să înnoiască contractele cu locuitorii pentru colectarea gunoiului. A spus că şi copiii, indiferent că au 3 luni sau mai mici trebuie trecuţi în contract la plată. Este legal ca minorii să fie supuşi plăţii taxei de salubrizare? Dacă nu, până la ce vârstă?
Cel mai recent răspuns: Daniel4x4 , utilizator 18:49, 16 August 2017
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pai, aia micii, nu au pampersi....?
Cutiile de lapte praf, borcanele cu piureuri....? Astea unde se arunca ? Nu sunt tot gunoi ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt in fata legii jonny26 jonny26 primarul comunei Niculesti-DB \"Soare Dorinel \" a adus o firma de salubrizare in sat si a fortat sateni sa faca contract cu aceasta. As dori sa stiu daca ... (vezi toată discuția)
Contract salubrizare lucamatei lucamatei Buna ziua, Am urmatoarea problema. Am subinchiriat un spatiu comercial de la o firma (chiriasa la randul ei). Cand am mers la primarie sa obtin autorizatia de ... (vezi toată discuția)
Plata gunoi petremarin11 petremarin11 Buna seara. Detin o casa de vacanta intr-o comuna dintr-o zona de deal. Pana in anul 2017 colectarea gunoiului se facea de catre o firma de salubrizare din ... (vezi toată discuția)