avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... lesire din tara cu copil minor
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

lesire din tara cu copil minor

Buna ziua!
Sora mea si cu partenerul ei sunt stabiliti in Italia de 10 ani; acolo, sora mea a nascut o fetita; acum ea a venit cu fetita acasa de 3 saptamani in vacanta si saptamana viitoare vor sa se intoarca acasa; problema este ca tatal fetitei nu poate veni dupa ele; mentionez ca fetita are pasaport, deasemenea au asa numitul so giorno permanent cu domiciliul in Italia; se pot intoarce fara probleme sau mai este nevoie de vreun inscris?
Ultima modificare: Miercuri, 16 August 2017
robertaarmena, utilizator

Alte discuții în legătură

Calatorie in strainatate copil minor loredanamaria loredanamaria Buna ziua.ajutati-ma va rog.Problema mea este urmatoarea.Sunt mama unei fetite de 12 ani,sunt despartita si fetita mi-a fost incredintata mie.Locuim in Italia ... (vezi toată discuția)
Divort paval paval Buna ziua Sora mea sta cu un italian dar nu este maritata cu el,au o fetita impreuna dar el mai are un baiat din prima casatorie din care nu a divortat.Sotul ... (vezi toată discuția)
Autoritate parinteasca exercitata de ambii parinti in comun , domiciliul minorei la locuinta mamei raduadriana88 raduadriana88 Buna ziua , De curand s'a stabilit in Instanta , ca minora ( fiica mea in varsta de 5 ani) sa aiba domiciliul la mine ( in calitate de mama ) iar ... (vezi toată discuția)