avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Prestare servicii SUA
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Prestare servicii SUA

Buna ziua,

Urmeaza sa inchei un contract de prestari servicii "prelucrare date" pentru o societate din SUA.
Am infiinatat o societate comerciala, iar acum am urmatoarele intrebari:
1. Trebuie sa inregistrez la ANAF societatea ca prestatoare de servicii catre SUA?
2. Societatea este noua si este neplatitiare de TVA. Care este este regimul cu privire la TVA
3. Daca serviciile se presteaza in Romania, trebuie sa declar ceva si catre statul american (tax return...)?
Daca mai sunt alte informatii care credeti ca m ar putea ajuta, va rog sa imi scrieti.

Va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Prestare servicii sua Radu F Radu F Buna ziua, Urmeaza sa inchei un contract de prestari servicii \"prelucrare date\" pentru o societate din SUA. Am infiinatat o societate comerciala, iar ... (vezi toată discuția)
Scutiri de tva sau alte taxe pt servicii extracomunitare? mihai_dmc mihai_dmc Buna ziua, In primul rand tin sa laud initiativa dvs. de a raspunde intrebarilor pe forum. In urma semnarii unor contracte (servicii electronice) cu ... (vezi toată discuția)
Iban trezorerie ccristy ccristy Buna ziua, Ma puteti ajuta cu IBAN-ul contului în care se plateste TVA-ul declarat in formularul 301? Este vorba despre achizitionarea unui abonament pe un ... (vezi toată discuția)