avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 671 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire salariu, refinantare pentru achitare credit
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire salariu, refinantare pentru achitare credit

Buna ziua! Vreau sa stiu daca mai pot lua un credit in conditiile in care am poprire pe salariu. Exista vreo banca care acorda refinantare pentru a inchide poprirea? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 10:29, 17 August 2017
Numai bancile va pot raspunde in mod concret,de principiu, exista banci care acorda refinanatari,dar discutati in mod concret la banca conditiile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refinantare credit steff10 steff10 Buna ziua, Am solicitat un credit de refinantare la o banca. Acestia mi-au cerut contractul de la banca unde am avut creditul initial, cu detaliile legate ... (vezi toată discuția)
Nu mai pot să plătesc rata întreagă la bancă, iar cererea de restructurare credit mi-a fost respinsă. dacă achit lunar, dar parțial, mi se poate pune poprire pe salariu? Ady1923 Ady1923 Buna ziua am un credit de nevoi personale pe 5 ani achit o rata de 950 lei lunar de 1,5 ani insa numai imi pot permite sa platesc toata rata am facut cereri de ... (vezi toată discuția)
Cum pot da banca in judecata mihai000123 mihai000123 Buna ziua , doresc sa stiu cum pot da banca in judecat , am o problema cu acele comisioane abuzive ...la o rata de 140 euro pe luna 110 euro sunt comisioanele ... (vezi toată discuția)