Recunosc ca sunt nou pe taramul juridic, prin prisma actiunilor intentate de mama copiilor mei, in alcelasi timp Art. 326 NCP precizeaza:
Falsul în declaraţii
Declararea necorespunzătoare a adevărului, făcută unei persoane dintre cele prevăzute în art. 175 sau unei unităţi în care aceasta îşi desfăşoară activitatea în vederea producerii unei consecinţe juridice, pentru sine sau pentru altul, atunci când, potrivit legii ori împrejurărilor, declaraţia făcută serveşte la producerea acelei consecinţe, se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă.
Pot face diverse presupuneri de ce s-au facut aceste afirmatii neconforme cu adevarul:
- sa isi justifice actiunile in instanta;
- sa obtina singura Autoritatea Parinteasca;
- sa se razbune pe mine;
- etc;
Ideea este ca Instanta a fost influentata de aceste afirmatii prin Motivarea primita la Ord Pres, si acum astept Motivarea la Actiunea de Fond sa vad in ce masura aceste afirmatii au influentat decizia.
Luati in considerare ca Minorii au primit la Ord Pres doar 3 ore [sambata si duminca] la 2 weekenduri!!! Asta in conditiile in care eu doar pe drum fac aprox 15 ore si copii si ultima data cand am vb la telef mi-au spus ca le este dor de mine. E strigator la cer!!