avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 556 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Suspendarea activitațe pfa
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Suspendarea activitațe pfa

Bună ziua,
Va rog sa mă ajutați un răspuns. ..
Care sunt procedurile legale pentru a suspenda activitatea unui PFA și pe ce perioada poate fi făcută suspendarea ?
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: AvTudor_com , utilizator 12:18, 17 August 2017
Mergeti la ORC pe raza caruia este PFA-ul inregistrat si depuneti
- Cererea de înregistrare, bifată în dreptul pct. 7.6. „întrerupere temporară de activitate”
- Declaraţia-tip pe propria răspundere care să ateste că pe perioada întreruperii temporare de activitate nu se desfăşoară activitate
-Certificatul constatator eliberat în temeiul art. 171 alin. (1) lit. b) din Legea nr. 359/2004 care atestă că s-a înregistrat declaraţia-tip pe propria răspundere conform căreia firma îndeplineşte condiţiile de funcţionare, specifice pentru fiecare autoritate publică, respectiv cele prevăzute de legislaţia specifică în domeniul sanitar, sanitar-veterinar, protecţiei mediului şi protecţiei muncii, pentru activităţile declarate, în original.

Mai erau si cateva taxe de pana in 150 de lei, nu stiu sa va spun daca inca mai sunt sau au fost scoase
Ultima modificare: Joi, 17 August 2017
AvTudor_com, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie si avize sanepid, pompier etc steluta79 steluta79 Buna ziua, Pentru deschiderea unui magazin cu vanzare predominanta de bomboane, vin, ceai, biscuiti, de ce autorizatii am nevoie si care avize trebuie ... (vezi toată discuția)
Obiect de activitate vreau sa-mi fac o firma, pe langa obiectul principal de activitate care consta in prestari servicii doresc sa trec si alte domenii: comert etc. trebuie sa ... (vezi toată discuția)
intreprindere familiala sau pfa ??? ASPAZIA ASPAZIA Va rog frumos sa-mi indicati pasii care treb urmati pentru infiintarea unei intreprinderi familiale , sunt expert tehnic autorizat si doresc sa mai angajez ... (vezi toată discuția)