avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu de creștere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu de creștere copil

Bună ziua! Urmează sa nasc și mă interesează cate zile pot rămâne libera de la serviciu după naștere dacă Sotul va rămâne în concediu de creștere copil? Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:36, 17 August 2017
Concediul de lauzie este de 126 de zile din care se pot lua si inante de nastere cu conditia sa ramana minim patruzeci si ceva de zile dupa nastere.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti ramane in concediu postanatal minim 42 de zile obligatorii.
Sa înțeleg ca dacă merg la serviciu pana nasc pot lua mai multe zile de 42 după naștere?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Aveti dreptul la 126 de zile de concediu de maternitate... acestea se pot lua toate dupa nasterea copilului .

Daca luati inainte de nasterea copilului, trebuie sa aveti grija ca cel putin 42 de zile sa le efectuati dupa nasterea copilului.
Ultima modificare: Joi, 17 August 2017
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu postnatal imolla imolla buna ziua as dori sa stiu daca in cazul in care din cele 126 de zile de concediu pre si postnatal s-au efectuat inanite de asterea copilului doar 60, ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal sau postnatal obligatoriu? oanaelena22 oanaelena22 buna ziua am doua intrebari in legatura cu concediu pre / post natal, stiu ca este un total de 126 zile, din care 42 obligatorii dupa nastere, intrebarea mea ... (vezi toată discuția)
Concediul de maternitate este obligatoriu? Madalina 92 Madalina 92 Este obligatoriu concediu prenatal si postnatal (126 zile impreuna) ca mai apoi sa pot intra in cencediu crestere copil? (vezi toată discuția)