avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... soarta credit prima casa
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

soarta credit prima casa

Buna ziua! ce se va intampla cu creditul meu prima casa, achizitionat in 2010, in conditiile in care nu il mai pot plati? sunt persoana cu handicap grav, valabilitate permanenta, la momentul achizitiei creditului aveam venituri din activitati independente, p.F.A. cu statut de unitate protejata autorizata, conform legii 448/2006, toate contractele mele erau in baza art 78/3/b din legea mentionata, iar de la 01/09/2017, guvernul, prin art 1 al o u g 60/2017, imi desfiinteaza singura facilitate din care castigam reprezentata de art 78/3/b al legii 448/2006? in acest caz, veniturile mele, insumate cu ale sotiei, vor fi doar cele de natura sociala si nu vor putea acoperi ratele.
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Angajare persoane cu dizabilitati Axente Tina Axente Tina Buna ziua. Conform ultimelor modificari ale legii 448/2006, o societate cu peste 50 de salariati ar trebui sa angajeze persoane cu dizabilitati sau sa ... (vezi toată discuția)
Facilitati legea 448/2006 gfrone22 gfrone22 Buna, Sunt o persoana cu handicap grav (detin certificat eliberat permanent) si urmeaza sa ma angajez. Conform Legii 448/2006 (SECȚIUNEA a ... (vezi toată discuția)
Finantare nerambursabila pentru p.f.a-uri topmasaj topmasaj Salut! Sunt Nelu si detin un p.f.a cu domeniul de activitate ingrijirea corporala cod caen 9604 si pentru ca sunt persoana cu handicap, am dobandit statutul de ... (vezi toată discuția)