avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 974 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Casa de expeditie
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Casa de expeditie

buna ziua! sunt administratorul unei case de expeditie de transport intern si international de marfuri si am achizitionat o autoutilitara cu masa maxima autorizata de 3.5 tone. intentionez sa extind activitatea incercand sa transport marfa intern si international dat nu sunt foarte sigur de tot ceea ce am de facut pentru a face acest lucru in mod legal. va rog daca se poate sa-mi dati cateva informatii referitoare la:
-este necesara licenta?
-ce documente sunt necesare sa fie la bordul masinii in momentul cand face cursa internationara(ro-europa sau europa-ro)
-este necesar ca autoutilitara sa prezinte ceva semne sau inscriptii obligatiorii la exterior pentru a efectua transport international?
-ce documente trebuie sa le aiba soferul privitor la persoana proprie(ci+permis+contract munca+etc)
-ce lege cuprinde totate informatiile de care am nevoie pentru a o putea aprofunda?
multumesc pentru informatii!
cu stima.

Alte discuții în legătură

Acte danny_boy danny_boy Buna ziua,daca merg cu o dubita sa aduc 500 kg de marfa din Germania in Romania,auto este proprietatea firmei care este si beneficiarul marfii ce acte sunt ... (vezi toată discuția)
Ce documente imi trebuie ca sofer de transport marfa? CURALA CURALA Buna seara. Va rog mult daca ma poate lamuri cineva ce documente imi trebuie ca sofer de transport marfa cu o masina mai mare de 3,5 tone si daca imi trebuie ... (vezi toată discuția)