avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 394 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis auto, schimbare dupa schimbarea domiciliului
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis auto, schimbare dupa schimbarea domiciliului

Buna seara
De curând am schimbat buletinul si adresa de domiciliu.As dori sa stiu daca trebuie să schimb si permisul de conducere intr-un interval de timp anume.S-au risc să fiu oprita de poliție si sa îmi iau amenda la un control de rutina
Va multumesc si astept raspuns din partea voastră.
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 13:26, 2 Februarie 2021
Articolul ce solicita preschimbarea permisului la schimbarea domiciliului ă fost abrogat. Nu trebuie sa va schimbați permisul decât dacă expira.
În plus noile permise de conducere europene nu mai au menționată adresa de domiciliu a conducătorului auto.
Articolul ce solicita preschimbarea permisului la schimbarea domiciliului ă fost abrogat. Nu trebuie sa va schimbați permisul decât dacă expira.
În plus noile permise de conducere europene nu mai au menționată adresa de domiciliu a conducătorului auto.
Salutare.... urmează să imi schimb domiciliul din gorj pe mehedinți...intrebarea este : trebuie schimbat si permisul de conducere ?...multumesc
Ultima modificare: Marți, 2 Februarie 2021
Buzcosti, utilizator
Salutare ! Aveti deja raspunsul. Cititi-l mai sus.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preschimbare permis, obligatorie sau nu remus_agigea remus_agigea Buna ziua, De curand mi-am schimbat domiciliul si de asemeanea si cartea de identitate. Prceizez ca sunt posesor de permis de conducere, permis care in accest ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere floraresu floraresu Buna seara. Trebuie obligatoriu schimbat permisul de conducere chiar daca se afla in termenul de valabilitate? Va multumesc anticipat. (vezi toată discuția)
Schimbarea cartii de identitate si permisului auto pika_ro pika_ro Buna ziua, la schimbarea domiciliului (vechiul domiciliu ramane in continuare proprietatea familiei) impreuna cu schimbarea carnetului de identitate trebuie ... (vezi toată discuția)