Numele meu este Dan.In 2016 am luat cu sotia un cred de nevoi personale pentru a incepe constructia unei case.(casa care am construit-o in curtea socrului meu.mare prostie X-().Ea este titulara creditului eu codebitor.Eu m-am incadrat la acest credit cu salariul deoarece sotia are minim pe economie.Acum au inceput sa apara neintelegeri cu sotia din cauza acestui subiect(nemultumirele socrilor) si chiar sa ajungem la divort. Intrebarea este daca divortam ce se intampla cu creditul?
Indiferent cum faceti impartirea, in raportul cu banca ramaneti amandoi obligati. Daca nu plateste nimeni ratele, banca poate sa puna poprire pe salariul ambilor, sau sa ii execute in alt mod.
Partaj
lungan_ro_1961
in anul 2004 ne-am casatorit iar in anul 2006 am primit de la socrii o suma de bani ,transfer facut prin banca ,in contul sotiei, suma de bani cu care am venit ... (vezi toată discuția)
Credite in caz de divort
orzi
buna,am o intrebare sunt in proces de divort,sotul meu este titularul a mai multor credite unde este titular iar eu din pacate codebitor ,cum se impart ratele ... (vezi toată discuția)
Credit la banca
barbone_2006
buna ziua.
tatal meu ,pensionar al Armatei, a divortat de sotia lui(alta decat mama) acum 1 luna . dupa ce s-au casatorit acum 4 ani, tatal meu a facut pe ... (vezi toată discuția)