avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 991 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Plata suplimentara pentru CAS si CASS
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Plata suplimentara pentru CAS si CASS

Buna ziua,

Plata suplimentara pentru CAS si CASS in cazul contractelor de munca cu timp partial este valabila si pentru conventiile civile, in cazul in care am colaboratori cu cateva ore pe zi sau luna, care nu ajung intr-o luna la numarul de ore aferente unui regim de full time si nici la plata aferenta unui regim de full time?

Multumesc

Alte discuții în legătură

Conventii civile Cossttell Cossttell Buna ziua, as avea o intrebare. Sunt o persoana fizica ce am in prezent un contract de munca cu timp partial de 2 ore/zi la o firma. Pot incheia ... (vezi toată discuția)
Pfa norma de venit si angajat full time ismail13 ismail13 Buna ziua, Sunt angajat full-time ca programator la o firma, am deschis un PFA si vreau sa optez pentru sistemul cu norma de venit. Am inteles ca daca sunt ... (vezi toată discuția)
Contract firma cu sediu in spania ClaudiaNV ClaudiaNV Buna ziua! Daca inchei un contract pe drepturi de autor cu o firma cu sediul in Spania, cine va plati impozitul, CAS, CASS, ei sau eu, aici, la ANAF ... (vezi toată discuția)