avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 836 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Conventii civile
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Conventii civile

Buna ziua,

as avea o intrebare.
Sunt o persoana fizica ce am in prezent un contract de munca cu timp partial de 2 ore/zi la o firma.
Pot incheia in paralel si niste conventii civile cu alte firme?
Este limitat numarul de astfel de contracte?
Va multumesc pentru raspuns
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 20:21, 11 Octombrie 2010
da.
nu.
recomandat este sa aveti c.i.m. si nu conventie !!!
As putea incheia conventiile civile de mai sus, fara a infiinta un P.F.A. in conditiile in care am un C.I.M. cu timp partial de 2 ore/zi?
Multumesc.
1. Codul muncii va da voie sa aveti, simultan, cate CIM puteti "duce", cu full-time sau part-time.
2. De asemenea puteti sa aveti cate conventii civile de prestari servicii (CCPS) doriti. Dar vedeti ca acestea nu sunt CIM.
3. Se poate incheia conventie civila de prestari servicii cu o persoana fizica, dar ele se incheie pentru o perioada bine determinata si pentru o lucrare anume, cu caracter ocazional.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conventiew civila? Monica H. Monica H. se mai poate incheia conventia civila de prestari servicii?? (vezi toată discuția)
Posibilitate incheiere contract partial gabinemo gabinemo Buna seara. Am urmatoarea intrebare. Ce fel de contract de munca (sau alta forma de angajare) pot sa inchei cu un SRL, pentru lucru trimestrial. Mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Indemizatia ingrijire copil Tatiana Uta Tatiana Uta Numele meu e Tatiana, si as avea o intrebare legata de indemnizatia de ingrijire copil. Eu sunt functionar public, iar de curand, prin legea unica de ... (vezi toată discuția)