avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 754 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Obținere viza pentru romania
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Obținere viza pentru romania

Buna ziua

Care sunt șansele ca sa viitorul meu soț sa primească viza de România. El ete din Egipt. Urmează sa ne căsătorim in țara lui. Dar am dori ca înainte de căsătorie sa venim in România.
Dacă ne căsătorim in Egipt, el va mai primi visa de reîntregire a familiei pentru România?
Dacă o sa călătorim in Georgia și o sa primească visa pe pașaport ii va fi mai ușor sa primească visa de România?

Va mulțumesc.

georgianacristica@yahoo.com

Aștept răspunsul dumneavoastră.

Alte discuții în legătură

Viza pentru reintregirea familiei imojangam imojangam Asi vrea cateva informatii despre Viza pentru reîntregirea familiei. Eu am dubla cetatenie, romana si maghiara, nascuta in Reghin, jud Mures si domiciliat in ... (vezi toată discuția)
Viza reintregire familie, sotia are pasaport cu numele initial nu cu numele schimbat dupa casatorie. ovidlaur ovidlaur Buna ziua Doresc sa stiu daca sotia mea din Filipine poate obtine viza pentru reintregirea familiei, avand pasaportul cu numele de fata si nu cu numele nou de ... (vezi toată discuția)
Viză cetățean sirian Cesima12 Cesima12 Sunt casatorota cu un cetatean tunisian cum pot obtine viza lui pt România pentru ca la ambasada a fost refuzat de 2 ori (vezi toată discuția)