avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 695 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Organizare Turnee Sportive de Poker Texas Hold'em
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Organizare Turnee Sportive de Poker Texas Hold'em

Buna ziua. Ma intereseaza daca stie cineva cum se pot organiza turnee de Texas Hold'em fara sa ai nevoie de autorizatie pentru jocuri de noroc.Ma refere la organizarea de turnee fara premii in bani , si cu un caracter sportiv si social.
Texas Hold'em e un sport in Romania?Sau pokerul e vazut ca si sport?Pentru ca vad ca deja exista si Federatia Sportiva Nationala de Poker [ link extern ] ?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Claudia Simion , Avocat 14:05, 14 Octombrie 2009
Da. se pare ca se foloseste aceasta varianta fara a se obtine licenta de organizator de jocuri de noroc.
Turneul se organizeaza de-o asociatie sportiva in baza L69/2000

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare club sportiv poker ralucagogiltan ralucagogiltan care este baza legala si procedura infiintarii unui club sportiv de poker (vezi toată discuția)
Impozitare premii la asociatie poker sportiv aylyn87 aylyn87 Buna ziua! In cazul unei asociatii pt poker sportiv in cadrul careia se organizeaza turnee de poker,la sfarsitul turneului,din cotizatiile membrilor se acorda ... (vezi toată discuția)
Licenta pentru jocuri de noroc online marusso marusso Buna seara, In primul rand as vrea sa-mi cer scuze anticipat daca am postat in alta sectiune, m-am uitat printre forumuri si aceasta mi sa parut cea mai ... (vezi toată discuția)