avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Venituri din jocuri de noroc,indemnizatie crestere ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Venituri din jocuri de noroc,indemnizatie crestere copil

Buna ziua,
In ultimii doi an am realizat venituri din jocuri de noroc online,pentru care am platit impozit,am deasemenea si un PFA pe care realizez un venit foarte mic. Intrebarea mea este, eu fiind insarcinata, la calculul indemnizatiei pentru crestere copil se va lua in considerare venitul din jocuri de noroc?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:09, 18 August 2017
Veniturile obtinute din jocurile de noroc nu se iau in considerare a calculul indemnizatiei pentru CCC.

OUG 111/2010
art.3
(1) În sensul prezentei ordonanţe de urgenţă, veniturile din salarii şi asimilate salariilor, din activităţi independente şi din activităţi agricole, silvicultură şi piscicultură prevăzute la art. 2 alin. (1) sunt cele definite la art. 67, art. 76 alin. (1) şi (2) şi art. 103 din Legea nr. 227/2015, cu modificările şi completările ulterioare, şi reprezintă valoarea obţinută după aplicarea cotei de impozitare asupra venitului impozabil stabilit conform legii, corespunzător fiecărei categorii de venit.
.....

Venituri din premii și din jocuri de norocsunt reglementate de art.108 - 110 din Codul fiscal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie de creștere a copilului Bizau Radu Ioan Bizau Radu Ioan Sunt angajata de 5 ani cu salariu de 1500 lei/ luna iar in ultimi 2 ani am avut venituri din practicarea jocurilor de noroc in valoare de 100000 lei / an. ... (vezi toată discuția)
Venitul obtinut din inchirierea unei masini si indemnizatia pt cresterea copilului dianna_natalia dianna_natalia Buna ziua, Venitul obtinut din inchirierea unei masini (sunt si salariata) pe mai multi ani se ia in considerare la calculul indemnizatiei pentru cresterea ... (vezi toată discuția)
Venit din chirie este acceptat la indemnizatie? andreiunicat andreiunicat Buna ziua, Doresc sa stiu daca venitul realizat din inchirierea unui apartament detinut de mine si sotie se este inclus in calculul indemnizatiei. ... (vezi toată discuția)