Buna ziua,
In ultimii doi an am realizat venituri din jocuri de noroc online,pentru care am platit impozit,am deasemenea si un PFA pe care realizez un venit foarte mic. Intrebarea mea este, eu fiind insarcinata, la calculul indemnizatiei pentru crestere copil se va lua in considerare venitul din jocuri de noroc?
Multumesc anticipat!
Veniturile obtinute din jocurile de noroc nu se iau in considerare a calculul indemnizatiei pentru CCC.
OUG 111/2010
art.3
(1) În sensul prezentei ordonanţe de urgenţă, veniturile din salarii şi asimilate salariilor, din activităţi independente şi din activităţi agricole, silvicultură şi piscicultură prevăzute la art. 2 alin. (1) sunt cele definite la art. 67, art. 76 alin. (1) şi (2) şi art. 103 din Legea nr. 227/2015, cu modificările şi completările ulterioare, şi reprezintă valoarea obţinută după aplicarea cotei de impozitare asupra venitului impozabil stabilit conform legii, corespunzător fiecărei categorii de venit.
.....
Venituri din premii și din jocuri de norocsunt reglementate de art.108 - 110 din Codul fiscal.