avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 371 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie somaj (cu subventie APIA)
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie somaj (cu subventie APIA)

Buna ziua!
Pentru a primi indemnizatie de somaj, veniturile realizate din alte activitati (chirii, activitati agricole) trebuie se fie sub limita indicatorului social de 500 lei/luna.
Daca intru in somaj, dar eu primesc subventie de la APIA in valoare de 2700 lei/ an, plata realizandu-se in luna octombrie a acestui an sau 50% din suma in toamna acestui an si 50% in primavara anului viitor, mai pot beneficia de somaj?
Mentionez ca as beneficia de somaj 9 luni (am lucrat minim 5 ani).
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Cat primeste o firma pentru angajarea unui absolvent de studii superioare ? mmem mmem Buna ziua, Am cateva nelamuriri, de fapt nu stiu unde sa caut, in ce lege. Stiu ca acum 1-2 ani firmele care angajau un absolvent de studii superioare ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil / venituri activitati agricole geoaanei geoaanei buna ziua. sunt insarcinata in 2 luni si ma confrunt cu urmatoarea situatie: de la inceputul anului 2014 platesc la bugetul de stat un impozit pe veniturile ... (vezi toată discuția)
Asigurari pentru cultura agricola mijue mijue Exista o lege sau hotarare de guvern ce te obliga [b]sa inchei contractul de asigurare(polita de asigurare) a culturilor de toamna pana pe data de 15 ... (vezi toată discuția)