avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Romanian tax payer identification number
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Romanian tax payer identification number

Buna ziua,

In urma cu ceva timp m-am inscris la o firma de broker din USA. Pentru aceasta a fost nevoie doar de documentele personale si cateva acte semnate.

Acum doresc sa retrag o parte din veniturile din vanzare/cumparare actiuni si din dividende, dar pentru aceasta trebuie sa ii furnizez brokerului "Romanian tax payer identification number"

Unde pot solicita acest numar?

De asemenea, as dori sa stiu care este procedura de declarare a acestor profituri, daca se declara, si ce taxe voi fi nevoit sa platesc. Mentionez din nou ca brokerul isi desfasoara activitatea strict pe teritoriul SUA si companiile de la care imi revin aceste venituri au platit deja taxele pe profituri acolo.

Multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 18 August 2017
rhynaste, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters44758 , utilizator 10:05, 20 August 2017
Va trebui sa va adresati autoritatii fiscale in raza careia aveti domiciliul si sa solicitati NIF (numar de identificare fiscala). Acest cod va trebui comunicat partenerului strain.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ein, pfa sau ambele? Sergiu_N Sergiu_N Buna ziua. Eu locuiesc in Romania si vreau sa-mi infiintez un EIN in SUA pentru a putea folosi Amazon Kindle Publishing pentru a publica carti si nu stiu, am ... (vezi toată discuția)
Obtinere numar de identificare fiscala georgells georgells Buna seara.Sunt cetatean roman, doresc sa public o carte pe Amazon ,dar in momentul cand doresc sa imi fac cont, mi se cer datele personale , printre care mi ... (vezi toată discuția)
Taxe pentru carti publicate pe amazon georgells georgells Buna seara.Sunt cetatean roman si vreau sa public o carte pe Amazon prin platforma acestora Kindle Direct Publishing. Numai ca, pentru publicarea acestei ... (vezi toată discuția)