avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Ce rol are consiliul local in aplicarea legii ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Ce rol are consiliul local in aplicarea legii salarizarii 153/2017

Buna ziua! Ma intereseaza rolul consiliului local in stabilirea drepturilor salariale ale functionarilor din primarii, inclusiv ale primarului
, viceprimarului si consilierilor din perspectiva legii 153/2017.Precizez ca sunt consilier local si in cadrul ultimelor sedinte ale acestui for nu s-a discutat problema, cu atat mai putin nu s-a supus aprobarii. Se invoca confidentialitatea din cate am inteles.
Ultima modificare: Vineri, 18 August 2017
gologusioana, utilizator
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 17:19, 20 August 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pentru funcționarii publici și personalul contractual din cadrul familiei ocupaționale "Administrație" din aparatul propriu al consiliilor județene, primării și consilii locale și din serviciile publice din subordinea acestora, salariile de bază se stabilesc prin hotărâre a consiliului local, asa se prevede in art.11 din Legea 153/2017.
Legea 153, e o porcarie de lege care pune salariatii la dispozitia unor asa zisi alesi locali care au bani, niste interlopi cu ifose, unii agramati si analfabeti care nu au dat niciodata un concurs pe bune. Legea asta e o facatura. Si-au batut joc de administratiile locale. Nu era destul ca trebuia sa faci slalom intre sefi, acum trebuie sa-i ai in vedere si pe consilieri. ce era inainte dar acum e un trafic de influenta in administratii de vai mama lor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarizare romica boss romica boss dupa noua lege a salarizarii,un secretat de primarie poate avea salariul mai mare ca al viceprimarului. (vezi toată discuția)
Legea 153/2017 culturarov culturarov Pentru institutii din subordinea consiliului local(case de cultura,biblioteci),pentru care exista grile,cum se salarizeaza?tot cu hotarare de consiliu local? (vezi toată discuția)
Intrebare conflict de interese SaizuCristian SaizuCristian Dacă eu numita X lucrez ca funcționar public în cadrul primăriei din comuna X iar soțul meu este consilier local tot la aceiași primărie pot fii numit ... (vezi toată discuția)