avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 715 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Venituri suplimentare pe perioada concediului de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Venituri suplimentare pe perioada concediului de ingrijire copil

Buna ziua,

Am citit OUG 111/2010 modificata in 2017, la art. 16 alin. 3 litera c,

'' realizeaza, in decursul unui an calendaristic, venituri supuse impozitului, prin desfasurarea efectiva a unei activitati in perioada de concediu, al caror nivel nu depaseste de trei ori cuantumul minim al indemnizatiei stabilit la art. 2 alin. (2) ''

Intrebarea este, daca si PFA se incadreaza in acesata categorie?
''Veniturile supuse impozitului'' sunt venituri nete sau brute?

Multumesc

Cel mai recent răspuns: DanutSimonca , utilizator 21:13, 20 August 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
SI PFA se incadreaza.
Sunt venituri brute.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de mandat in concediu crestere copil Andrap85 Andrap85 Buna ziua, Daca intru in concediu crestere copil pe o perioada de 2 ani pot desfasura in paralel si o activitate prin contract de mandat ( mai exact ... (vezi toată discuția)
Inregistrare pfa in concediu crestere copil Floricostache Floricostache Buna ziua! Momentan ma aflu in concediu crestere copil, si as vrea sa imi deschis un pfa pentru a putea gestiona un.magazin online. Intrebarea mea este mi ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil la pfa antel antel Buna ziua, As dori sa stiu daca exista posibilitatea ca PFA-ul meu sa ramana activ atata timp cat sunt in concediul de crestere a copilului. Eu lucrez in ... (vezi toată discuția)