Buna ziua,
Copilul meu implineste 2 ani pe 03.12.2017.Daca la data nasterii copilului tatal nu era angajat cu forme legale este obligatorie ,,luna tatalui"?
Eu vreau sa renunt la stimulentul de insertie...puteti sa-mi spuneti cand trebuie sa revin la serviciu?
Multumesc!
Tatal copilului nu este obligat sa solicite asa ceva .Insa :
- Daca tatal copilului indeplineste conditiile pentru a beneficia de indemnizatia pentru CCC si refuza sa intre in CCC , atunci durata CCC pentru mama se diminueaza cu o luna de zile, mama revenind la serviciu cu o luna de zile mai devreme.
Ziua în care se va relua activitatea profesională este ziua următoare celei în care copilul împlineşte 1 an si 11 luni.
- Daca tatal copilului nu indeplineste conditiile pentru a beneficia de indemnizatia pentru CCC , atunci durata CCC pentru mama nu se mai diminueaza cu o luna de zile.
Ziua în care se va relua activitatea profesională este ziua următoare celei în care copilul împlineşte 2 ani.
Luna libera tata
radunm
buna ziua!copilul implineste 2 ani in 08.05.2018,mama va sta acasa pana la aceasta data(nu va cere stimulent de insertie)!tatal isi poate lua o luna de ... (vezi toată discuția)