avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 333 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Pot fi reținut ?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Pot fi reținut ?

Am fost chemat pt a da declarații intr-un dosar penal in calitate de suspect . Când ma voi duce este posibil sa fiu reținut sau Arestat preventiv atâta timp cât ma voi duce cu avocatul personal?
Cel mai recent răspuns: ContSters44758 , utilizator 10:02, 20 August 2017
Domnule, depinde de faptele pt care sunteti cercetat ca suspect, daca procurorul considera ca ar fi un pericol lasarea dvs, in libertate chiar si pt mersul anchetei, atunci prezenta avocatului nu va poate scuti de nimic. Parerea mea e sa fiti alta data retinut in a comite fapte de natura penala, nu credeti ca libertatea este un bun fara de pret, ca sa nu mai socotim stressul si faptul ca "acolo" nu invatati lucruri bune, ci din contra?
Cercetat pentru trafic de droguri , culmea , nu am nici o legătura dar totuși suspect .
Prezenta avocatului la audieri ar fi de dorit. Iar in cazul dvs., chiar imperios necesara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consum/trafic de droguri vlady_alive vlady_alive ce parere aveti despre arestarea unui tanar de 19 ani care a fumat cu prietenii la chefuri cate o tigara-doua de hasis..(fara a le cere vreun ban in ... (vezi toată discuția)
ce se discuta la propunerea masurii de arestare preventiva? ciurli_si_burli ciurli_si_burli Ce anume mai exact se va discuta la propunerea de arestare emisa de procuror judecatorului de dretpturi si libertati? Am inteles ca nu se va lega de caz (daca ... (vezi toată discuția)
Trafic droguri Bya88 Bya88 Am si eu o intrebare,am o cunostiinta care este in arest preventiv pentru trafic de droguri dosarul s/a inchis in urma cu 1 saptamana iar acum il transfera din ... (vezi toată discuția)