avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Revin ref la intrebarea anteroara...vanzarea ap.la ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Revin ref la intrebarea anteroara...vanzarea ap.la copii

Multumesc petru raspunsuri avocatilor .Mi s a cerut sa precizez daca fostul meu sot mai are si el copii dintr o alta casatorie. RASPUNSUL ESTE DA! Atunci exista alta solutie sa nu fie atacat acest apartament. VREAU sa specific ca apartamentul a fost al meu cu tatal gemenilor mei dar cand m am recasatorit si ne am schimbat domiciliul s a trecut si pe sot.De aceea doreste si fostul sot sa lase apartamentul doar acestor copii si pentru faptul uman ca baietii m au ajutat la cresterea fetei, el neparticipand in vre un fel .Cu multumiri.
Cel mai recent răspuns: Codruta59 , utilizator 11:04, 1 Septembrie 2017
Codruta59 a scris:

Multumesc petru raspunsuri avocatilor .Mi s a cerut sa precizez daca fostul meu sot mai are si el copii dintr o alta casatorie. RASPUNSUL ESTE DA! Atunci exista alta solutie sa nu fie atacat acest apartament. VREAU sa specific ca apartamentul a fost al meu cu tatal gemenilor mei dar cand m am recasatorit si ne am schimbat domiciliul s a trecut si pe sot.De aceea doreste si fostul sot sa lase apartamentul doar acestor copii si pentru faptul uman ca baietii m au ajutat la cresterea fetei, el neparticipand in vre un fel .Cu multumiri.

Buna dimineata! Pentru cei care au astfel de probleme vreau sa va spun ca am gasit o solutie la problema mea. IN cazul in care fostul sot este cooperant , in fata notarului a dat declaratie ca imi lasa partea lui din apartament,cu sau fara despagubiri , astfel ca apartamentul va fi inscris in Cf doar pe numele meu.Sigur se plateste o taxa care se calculeaza dupa niste criterii stabilite in functie de marimea ap., de vechime si de zona.Acesta e un partaj care nu a fost facut de 15 ani de cand am divortat.In acest fel copiii mei sunt dkrect mostenitori si astfel copiii din casnicia anyerioara a fostului sot nu mai pot avea pretentie la ap.dupa moartea tatalui.La noi s a rezolvat in felul acesta pt.ca ap.a fost al meu dar dupa ce m am recasatorit si ne am schimbat domiciliul a trecut si pe sot.Fostul sot are o casa de la parinti deci aceea se va imparti tuturor copiilor.
Avocat inocenta a pus bine intrebarea daca mai are copii , fostul sot din alta casnicie.Trebuie sa fim atenti cum facem actele iar acest site ne ajuta si le multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Socrii stau la mine fara a fi luati in spatiu mihnea98 mihnea98 Buna ziua Am urmatoarea problema: am construit in anul 2007 o casa in curtea socrilor (in Bucuresti). Terenul pe care s-a construit casa ne-a fost vandut de ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! 1.sunt recăsătorita de 3 ani, eu am 2 copii din ... Ana.S. Ana.S. Bună ziua! 1.Sunt recăsătorita de 3 ani, eu am 2 copii din prima căsătorie, iar soțul are 3 copii din prima lui căsătorie. Eu am un apartament luat ... (vezi toată discuția)
Incredintarea copiilor minori pe o perioada limitata unei alte persoane ami-tolo ami-tolo Sunt divortata si am doi copii de 15 si 13 ani.Doresc sa merg pentru 2 luni in strainatate si vreau sa las copiii cu tatal lor in apartamentul in care locuiesc ... (vezi toată discuția)