avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Concurs de admitere la INM 15 noiembrie 2009
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Concurs de admitere la INM 15 noiembrie 2009

Institutul National al Magistraturii (INM) va organiza, in data de 15 noiembrie, concursul de admitere in magistratura pentru juristii cu o vechime in specialitate de cel putin 5 ani.
Ce parere aveti?
Succes la studiu!
Ultima modificare: Joi, 1 Octombrie 2009
ContSters74561, utilizator
Cel mai recent răspuns: Kateri , utilizator 15:50, 15 Octombrie 2009
parerea mea este ca trebuie sa iau examenul .... clar, dar trebuie sa invat o gramada #-o, pana una alta nu inteleg ce se cere prin declaratia pe propria raspundere ca nu am avut intreruperi in activitate. Stie cineva , si daca poate imi poate explica va rog! multumesc si mult spor!
eu am trimis o adresa la csm sa-mi explice ce-i cu aceasta declaratie , ce inseamna "intrerupere de activitate "( daca intra si cazurile de supendare - concedii medicale , somaj tehnic , crestere copil ) , sa-mi precizeze daca ce-i care au intreruperi nu mai tr sa depuna declaratie sau daca va depune o declaratie cu precizarea perioadelor ....
sa speram ca va veni un raspuns pana la ex....
Salut! Mai avem mai putin de o luna jumatate pana la examen.
Cum stati cu materia? Sunteti la repetare sau inca mai aveti de invatat? Eu mai am penalul..si de repetat restul. Despre CEDO - aici nu cred ca voi termina nici daca dau examenul in toamna viitoare!

Stiu ca toata lumea e cu burta pe carte - asa ca mult spor!
cum inveti la CEDO????????????
eu am citi toate hotararile .......si dupa.......???????????????
nu stiu cum se invata la aceasta materie.
poti sa-mi dai un sfat?
te rog!
multumesc
o colega de suferinta :D
Din pacate nu cred ca sunt persoana potrivita care sa raspunda la aceasta intrebare...pentru ca eu doar citesc cauzele..si cam atat!

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura?!? anneka_zarova anneka_zarova Va rog frumos poate cineva sa-mi raspunda la urmatoarea intrebare: Se poate sa dai examen pentru admitere la magistratura provenind dintr-o ramura judiciara ... (vezi toată discuția)
Intrebare vechime in specialitate papiioana papiioana Salutare! Am urmatoarea intrebare: la concursul de admitere în magistratura pot participa, intre altii, consilierii juridici cu o vechime în specialitate de ... (vezi toată discuția)
Inm 5 ani posibilitate derogare ionu roman ionu roman Intrebarea mea este daca este posibil ca mai am 1 an si jumatate pana as face 5 ani vechime juridica. Se poate sa particip la aceasta sesiune in anul in care ... (vezi toată discuția)