Institutul National al Magistraturii (INM) va organiza, in data de 15 noiembrie, concursul de admitere in magistratura pentru juristii cu o vechime in specialitate de cel putin 5 ani.
Ce parere aveti?
Succes la studiu!
parerea mea este ca trebuie sa iau examenul .... clar, dar trebuie sa invat o gramada #-o, pana una alta nu inteleg ce se cere prin declaratia pe propria raspundere ca nu am avut intreruperi in activitate. Stie cineva , si daca poate imi poate explica va rog! multumesc si mult spor!
eu am trimis o adresa la csm sa-mi explice ce-i cu aceasta declaratie , ce inseamna "intrerupere de activitate "( daca intra si cazurile de supendare - concedii medicale , somaj tehnic , crestere copil ) , sa-mi precizeze daca ce-i care au intreruperi nu mai tr sa depuna declaratie sau daca va depune o declaratie cu precizarea perioadelor ....
sa speram ca va veni un raspuns pana la ex....
Salut! Mai avem mai putin de o luna jumatate pana la examen.
Cum stati cu materia? Sunteti la repetare sau inca mai aveti de invatat? Eu mai am penalul..si de repetat restul. Despre CEDO - aici nu cred ca voi termina nici daca dau examenul in toamna viitoare!
Stiu ca toata lumea e cu burta pe carte - asa ca mult spor!
cum inveti la CEDO????????????
eu am citi toate hotararile .......si dupa.......???????????????
nu stiu cum se invata la aceasta materie.
poti sa-mi dai un sfat?
te rog!
multumesc
o colega de suferinta :D