Am datoriile la banca,banca a vandut create, iar recuperatorul m-a notificat ca mi-a declarat sechestrata masina mea,iar politia ma va opri in trafic s-o retina pentru recuperarea creanteI. Politia va face asta? Este masina data in consemn la politie sau frontiera? !...Eu imi castig existenta conducand aceasta masina,va rog spune-ti-mi la ce sa ma astept! ...Va multumesc!!
Cred ca nu se poate cat timp nu exista o hotarare judecatoreasca prin care se dispune executarea silita a dvs. prin valorificarea patrimoniului (deci si masina) pentru a satisface creanta bancii.
Recuperatorii de creante va notifica si incearca sa va determine sa va achitati debitul, dar nu va pot executa silit iar politia ar interveni in opinia mea numai in ipoteza in care s-ar fi comis o infractiune avand ca obiect acea masina, nu pentru a va indisponibiliza bunul.
Sechestru auto
CHMarius
Buna ziua,
Figurez cu o datorie mai veche la un magazin de piese auto,iar acum am primit un \\" Dosar executional \\" prin care se anunta faptul ca masina ... (vezi toată discuția)