avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Limita autorizatie terasa primarie
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Limita autorizatie terasa primarie

Buna ziua.
Detin un SRL cu un front stradal de 20m in centrul unui municipiu.
In fiecare an Primaria elibereaza autorizatie unei terase apartinand altei societatii, pe care o amplaseaza la aprox 2 metri pe toata lungimea societatii mele, obturandu-mi atat accesul cat si vederea.
Nu exista in legislatie o limita minima la care sa fie amplasata aceasta terasa?
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Problema acces pe teren intravilan din drumul public TeryMod TeryMod Acces pe teren intravilan din drumul public Bună seara. Dețin un teren, categorie intravilan ce se poate construi pe el în regim de înălțime ... (vezi toată discuția)
Front stradal radugr radugr Buna ziua, detin un teren de aprox. 2000 mp din care as putea vinde o parte. Dimensiunile lui sunt de 20 ml deschiderea la strada (frontul stradal) si peste ... (vezi toată discuția)
Extindere si etajare casa pe o parcela care nu are latimea minima de 12 metri conform p.u.g. parcela are 9.65 metri front stradal si o constructie veche emiladam emiladam Buna ziua vecini mei vor sa construiasca o extindere si etajare in imediata vecinatate a constructiei proprietatea mea noi avand partial constructiile lipite ... (vezi toată discuția)