avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 939 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Recuperare cheltuieli de judecată
Discuție deschisă în Executare silită

Recuperare cheltuieli de judecată

Buna ziua,
Am castigat un proces (sentinta definitiva) si trebuie sa imi recuperez cheltuielile de judecata conform chitantei care fusese anexata de avocat.
Va rog sa imi spuneti daca exista o procedura prin care sa sa retina si sa mi se vireze esalonat din pensia persoanei in cauza. Cum trebuie sa procedez deoarece nu imi achita datoria din proprie initiativa.
Va multumesc.
Ultima modificare: Luni, 21 August 2017
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: sanda2s , utilizator 14:49, 21 August 2017
Mergeti la un executor judecatoresc cu hotarea definitiva si il dati in executare silita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de intretinere Ancuta ioana Ancuta ioana Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu o nelămurire. Am obtinut pensie pentru intretinre minor prin instanță. Am primit hotararea judecatoreasca. Cum ... (vezi toată discuția)
Este normal ca banii câștigați într-un proces să fie virați la executorul judecătoresc și la avocatul care m-a reprezentat? Livan Livan Avocata mea mi-a zis ca trebuie sa fac cu dumneaei o procura notariala in care sa scriu ca sunt de acord ca bani sa mii vireze pe card si onorariu care i l-am ... (vezi toată discuția)
Pensie intretinere minor andreeaene andreeaene buna ziua, va rog sa ma ajutati si pe mine cu o informatie. in urma divortului instanta a hotarat ca fostul meu sot sa-mi plateasca pentru copil o pensie ... (vezi toată discuția)