avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1107 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale transformare srl
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

transformare srl

Buna ziua,
as dori sa transform un srl care are aproximativ 2 ani vechime si nici un fel de venit in momentul asta intr-un alt gen de societate care sa nu fie platitoare de impozit forfetar. Se poate ?!?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters69724 , utilizator 18:53, 1 Octombrie 2009
Nu se poate! Dar puteti sa va suspendati activitatea si sa declarati acest lucru la ORC.B-)
Puteti solicita suspendarea activitatii timp de 3 ani sau dizolvarea si lichidarea societatii.

av. Ana Florea
Mai aveti varianta cesionarii partilor sociale si cooptarea in firma a unui alt asociat. Dumneavoastra va retrageti si va puteti infinta un PFA. Pentru PFA trebuie sa aveti insa calificare in domeniul in care veti lucra si numarul activitatilor este restrans spre deosebire de SRL.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se poate transforma un asociat unic al unei firme in p.f.a.? radita martonfi radita martonfi se poate transforma un asociat unic al unei firme in P.F.A. ?Daca cum se procedeaza? radita martonfi (vezi toată discuția)
Dizolvare societate pentru nedepunerea balntelor la orc Julian1 Julian1 Se percep anumite amenzi sau taxe in momentul in care Tribunalul hotareste dizolvarea unei societati com. datorita nedepunerii balantelor contabile la ORC..? ... (vezi toată discuția)
Radiere srl asociat unic, fara activitate, fara patrimoniu - situatie financiara de lichidare relini relini Buna ziua! Am o intrebare legata de radierea unui SRL fara patrimoniu si activitate de la infiintare pana in prezent. Am trecut deja de prima etapa si avem ... (vezi toată discuția)