avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Dizolvare societate pentru nedepunerea balntelor la ORC
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Dizolvare societate pentru nedepunerea balntelor la ORC

Se percep anumite amenzi sau taxe in momentul in care Tribunalul hotareste dizolvarea unei societati com. datorita nedepunerii balantelor contabile la ORC..?
Sau mai bine zis ce risc? urmeaza sa fie procesul in septembrie?
Cel mai recent răspuns: Cosima , utilizator 09:43, 25 August 2009
Nu riscati nimic, asta in conditiile in care nu aveti creditori neachitati .
De platit nu platiti nimic,plateste statul.=D>
nu am avut activitate cu firma respectiva ...dar ..o sa mai fiu nevoit sa platesc impozitul forfetar..daca se dizolva firma?
daca societatea a fost suspendata de la Reg.Com. nu platiti nici un impozit.
nu am facut nici o cerere nimik de la infintare nu am depus nimic pt suspendarea societati ... sau supendarea se face din oficiu?
dar ati desfasurat activitate pe aceasta societate,adica aveti profit,pierdere?

Alte discuții în legătură

Dizolvare societate alin_bv alin_bv Spuneti-mi va rog in momentul dizolvarii unei societati, se poate face impunerea din oficiu pentru impozitul forfetar de catre ANAF chiar daca nu au fost ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa scap de o firma care are de plata impozitului forfetar? choratiu20@yahoo.com choratiu20@yahoo.com As dori sa stiu cum pot sa scap de o firma care nu a avut niciodata activitate de la infiintare(octombrie 2008) in afara variantei de vanzare a firmei pentru ... (vezi toată discuția)
Intrebare limenaria limenaria buna ziua,vreau sa aflu daca o firma imobiliara are ultima inregistrare la registrul comertului in data de 13 10 2008(conform site ului RC) ARE dreptul sa ... (vezi toată discuția)