avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cum pot sa scap de o firma care are de plata ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cum pot sa scap de o firma care are de plata impozitului forfetar?

As dori sa stiu cum pot sa scap de o firma care nu a avut niciodata activitate de la infiintare(octombrie 2008) in afara variantei de vanzare a firmei pentru care deocamdata nu am doritori.Mentinonez ca nu am depus nici o declaratie de la infiintarea societatii deci nu am declarat impozitul forfetar. Vreau sa stiu daca nu depun in continuare nici o declaratie,nici la fisc si nici la ORC ce repercusiuni ar avea asupra mea ca si persoana fizica, si daca firma va intra in proces de dizolvare voluntara de la ORC?
Cel mai recent răspuns: choratiu20@yahoo.com , utilizator 16:22, 10 Februarie 2010
Suspendati activitatea firmei daca doriti sa o mai pastrati.

Declaratiile trebuiau depuse si cred ca veti primi amenda pentru nedepunerea acestora.
Nu vreau sa pastrez firma si nici sa platesc impozitul forfetar.Daca suspend firma oricum o sa am de platit impozit pana la data suspendarii.Eu vreau sa stiu daca nu depun in continuare declaratiile nu imi dizolva ORC, firma, dupa 2 ani, in care nu am activat niciodata?
Platiti impozit forfetar pana la data suspendarii firmei.
Nedepunerea bilantului la ORC atrage dizolvarea (dar nu totdeauna).
In ce situatii se poate dizolva o firma care nu a avut niciodata activitate de la infiintare.Cam dupa cat timp de la infiintare s-ar dizolva firma?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare sau dizolvare srl ? felicity2001ro felicity2001ro Buna ziua, Sunt impreuna cu sotul meu asociati si administratori cu puteri egale la un SRL infiintat in dec 2006 Nu am avut activitate deloc, dar nici un ... (vezi toată discuția)
Dizolvare firma inactiva alin_bv alin_bv Buna seara Spuneti-mi va rog, exista posibilitatea ca o firma sa nu fie declarata inactiva chiar daca nu a depus declaratiile 100 si 300 din aprilie 2008 ... (vezi toată discuția)
Dizolvare marian barbu marian barbu ce pot sa fac?am infiintat o firma de constructii in oct 2008 si nu am avut nici o activitate pe firma acum am probleme financiare mari nu imi pot permite sa ... (vezi toată discuția)