avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general dizolvare
Discuție deschisă în Contabilitate în general

dizolvare

ce pot sa fac?am infiintat o firma de constructii in oct 2008 si nu am avut nici o activitate pe firma acum am probleme financiare mari nu imi pot permite sa platesc pentru radiere sediu social nu mai am de 6 luni nu mai pot plati contabila cum pot scapa de firma fara cheltuieli mari si fara probleme?
Cel mai recent răspuns: mihaela3102 , utilizator 19:58, 15 Septembrie 2009
Lasati-o sa se dizolve. Depuneti doar bilantul pe zero la finante atat.
si eu as vrea sa scap de ea...este infiintata in iulie 08, problema e ca nu am depus bilantul , ci doar declaratiile in noiembrie parca si o declaratie de inactivitate in februarie. am inteles ca daca sunt doua dati consecutive in care nu s-au depus actele se cere dizolvarea firmei. activitate nu a avut niciodata, s-au luat candva pe firma niste lucruri marunte, deci ar fi pe minus. procedurile pentru a tine o firma, oricat de mica si inactiva ar fi, ma depasesc si e posibil sa pun intrebari sa zicem "prostesti".
daca se cere dizolvarea ce se intampla cu datoriile catre finante(ca probabil exista impozitul forfetar de platit)?
daca se cere dizolvarea forfetarul curge in continuare?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Srl-declaratii de depus pt. societate fara activitate mihaela3102 mihaela3102 Va rog sa ma ajutati sa ma lamuresc: 1. pentru o societate comerciala fara activitate infiintata anul trecut, purtatoare de tva (nu are activitatea ... (vezi toată discuția)
Dizolvare societate alin_bv alin_bv Spuneti-mi va rog in momentul dizolvarii unei societati, se poate face impunerea din oficiu pentru impozitul forfetar de catre ANAF chiar daca nu au fost ... (vezi toată discuția)
Falimentul unei firme fara activitate Melidna12 Melidna12 buna ziua, am o problema cu o firma care este inactiva, defapt nu a avut niciodata activitate de 7 ani de cand este infiintata. Cum se poate declara ... (vezi toată discuția)