ce pot sa fac?am infiintat o firma de constructii in oct 2008 si nu am avut nici o activitate pe firma acum am probleme financiare mari nu imi pot permite sa platesc pentru radiere sediu social nu mai am de 6 luni nu mai pot plati contabila cum pot scapa de firma fara cheltuieli mari si fara probleme?
si eu as vrea sa scap de ea...este infiintata in iulie 08, problema e ca nu am depus bilantul , ci doar declaratiile in noiembrie parca si o declaratie de inactivitate in februarie. am inteles ca daca sunt doua dati consecutive in care nu s-au depus actele se cere dizolvarea firmei. activitate nu a avut niciodata, s-au luat candva pe firma niste lucruri marunte, deci ar fi pe minus. procedurile pentru a tine o firma, oricat de mica si inactiva ar fi, ma depasesc si e posibil sa pun intrebari sa zicem "prostesti".
daca se cere dizolvarea ce se intampla cu datoriile catre finante(ca probabil exista impozitul forfetar de platit)?
daca se cere dizolvarea forfetarul curge in continuare?
Dizolvare societate
alin_bv
Spuneti-mi va rog in momentul dizolvarii unei societati, se poate face impunerea din oficiu pentru impozitul forfetar de catre ANAF chiar daca nu au fost ... (vezi toată discuția)