avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1008 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salarizarea la transformarea postului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salarizarea la transformarea postului

Buna ziua. As dori o lamurire in legatura cu nivelul salarizarii in cazut transformarii unui post cu studii medii in unul cu studii superioare. Daca pe noua incadrare cu studii superioare sarariul este mai mic decat cel la studii medii atunci se pastreaza salarizarea cea mai mare, respectiv de la studii medii? As dori urgent un articol de lege unde se precizeaza asta ? Multumesc !
Cel mai recent răspuns: skywalker73 , utilizator 20:13, 21 August 2017
Nu exista, din cate stiu, un text de lege care sa prevada asa ceva.
asta inseamna ca salariul pentru incadrarea cu studii superioare va fi mai mic decat la studii medii?
Daca asa rezulta dupa calculare, atunci poate fi mai mic .
pai cum e posibil?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spor la salariu personal contractual mopeda mopeda buna ziua, sunt salariat contractual la o primarie sef serviciu voluntar situatii urgenta , am obtinut in luna iulie o diploma de licenta si intrebarea mea ... (vezi toată discuția)
Transformare post cu studii medii in post cu studii superioare skywalker73 skywalker73 Buna ziua. Momentan sunt incadrat pe un post cu studii medii, respectiv instructor de educatie la un centru scolar de educatie incluziva, dar sunt absolvent de ... (vezi toată discuția)
Angajare /salariu referent primarie gabrielcostache24 gabrielcostache24 Buna ziua...M-am angajat de 2 zile la o primarie ca Referent in cadrul compartimentului de situatii voluntare de urgenta...Precizez ca am studii superioare de ... (vezi toată discuția)