avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 245 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie crestere copil

Buna ziua,

PFA infiintat in luna mai 2014, pe forma norma de venit, avand venitul estimat de 12 luni × norma de venit ( putin mai mare decat salariu minim) 1600 lei/luna = 19200 lei/an. Pentru anul 2016 veniturile totale din facturi sunt de cca 40000 lei/an. Pentru 2017, veniturile totale pe primele 5 luni sunt de 15000 lei. Lunile iunie si iulie nu am lucrat. Am nascut pe 30 luna iulie 2017. Taxele pe care le platesc anual sunt raportate la norma de venit ( in jur de 1600 lei/trimestru)
Cum se calculeaza indemnizatia pentru cresterea copilului in cazul meu?

Multumesc.

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil iliuttzza-n iliuttzza-n PFA infiintat in luna mai 2014, pe forma norma de venit, avand venitul estimat de 12 luni × norma de venit ( putin mai mare decat salariu minim) 1600 ... (vezi toată discuția)
Pfa plata inchidere de an alexpaul13 alexpaul13 Buna, mi-am facut pfa in 2014 si nu am facut nici o inchidere de an si am platit doar ce mi-a venit prin posta...adica estimativul ..nimeni nu mi-a explicat ca ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil - speta deosebita iuliammmm iuliammmm Ma puteti ajuta cu o opinie: daca beneficiez de indemnizatie CC si cum se calculeaza? - urmeaza sa nasc in jurul datei de 27 mai 2017, - momentan nu sunt ... (vezi toată discuția)