avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Grupa 2 de munca
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Grupa 2 de munca

Ce se intampla cu sumele contribuite pentru gr.2 de munca daca la calculul pensiei nu au fost luate in calcul?
Pe scurt-in perioada 1990-mart.1994- sef santier la o lucrare hidrotehnica.
Mart.1994-oct.1997 aceasta lucrare a fost preluata in locatie de gestiune, seful de santier devenind directorul societatii ce a preluat lucrarea. Pentru prima perioada ca sef santier s-a acordat gr.2 de munca,pentru perioada de locatie ca director, nu ,desi s-a contribuit exact la fel ca in perioada anterioara. Sumele platite in plus se pot recupera?

Alte discuții în legătură

Grupa a 2 a in calculul pensiei borcuta borcuta In baza Hotararii adunarii generale a actionarilor a unui SRL cu activitate principala constructii hidrotehnice si un personal de aprox. 600 angajati,s-au ... (vezi toată discuția)
Reducerea varstei standard de pensionare (1) viki viki viki viki ====================================================== Buna seara , ma numesc Bucur Viorica ,nascuta in anul 1955-04-08 si as dori sa-mi spuneti cind ma pot ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! la intreprinderea la care am lucrat cu activitate ... DiChi DiChi Buna ziua! La Intreprinderea la care am lucrat cu activitate constructii montaj, am fost angajata in perioada -01.11.1984-01.04.1988 ca muncitor ... (vezi toată discuția)