avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 488 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... incadrare microintreprindere de la 01,08.2017
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

incadrare microintreprindere de la 01,08.2017

Avand in vedere noile reglementari aparute, referitor la incadrarea microintreprinderilor, as dorii sa intreb daca se mai tine cont de nr. de pana la 9 salariati si de capitalul social de peste 45.ooo lei.Ex.o firma cu cinci angajati parti taime si unul cu norma intreaga si capital social .de peste 45.ooo lei, cu obiect activitate principal transport rutier de marfuri si secundar cazare,unde se incadreaza de o1.08.2017
Multumim pentru ajutor!

Alte discuții în legătură

Glamping andrei.c andrei.c Buna ziua, As dori sa deschid o zona de glamping (sa pun la dispozitie cazare in corturi de lux) dar nu stiu exact ce CAEN trebuie si ce taxe si impozite ... (vezi toată discuția)
Taxa radio tv solov solov Suntem SRL cu obiect principal de activitate-transport rutier de marfuri,iar ca activitate secundara desfasuram activitate turistica de cazare intr-o ... (vezi toată discuția)
Contract colectiv de munca anymaryh anymaryh Buna ziua! Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema : contractul colectiv de munca la nivel de ramura se aplica la activitatea principala (caen 4941 ... (vezi toată discuția)