avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 856 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Primaria tergiverseaza de 1 an eliberarea titlurilor ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Primaria tergiverseaza de 1 an eliberarea titlurilor de proprietate

Buna ziua.Bunica mea a depus cerere la primarie pentru modificarea titlului de proprietate in aprilie 2016,in baza unei hotarari judecatoresti irevocabile.S-a platit taxa de masurare a pamantului,s-au atasat cererii copii dupa sentinta judecatoreasca,s-a facut masuratoarea insa nici urma de titlu...cei de la primarie invoca diverse motive pentru care nu au trimis dosarul spre cadastru desi a trecut un an si 4 luni. Ce mai putem face in acest caz?am depus tot ce ne-au cerut la dosar.ne-au asigurat ca nu lipseste nimic si cu toate astea noi ne rugam de ei sa trimita documentatia...putem face undeva o reclamatie avand in vedere ca avem o sentinta irevocabila care le pune in vedere sa ne modifice titlul de proprietate?

Alte discuții în legătură

Modificare titlu de proprietate angela_mihaescu angela_mihaescu Buna ziua, va rog din suflet sa ma ajutati cu urmatoarea speta. Eu (M.A.) si fratele meu (M.M.) am ramas singurii mostenitori dupa moartea bunicului (M.S.) ... (vezi toată discuția)
Punere in posesie parcele padure Mihail Opra Mihail Opra Buna ziua, Am fost indreptatit de catre instanta judecatoreasca printr-o sentinta civila irevocabila safiu pus in posesie asupra unor parcele de padure. ... (vezi toată discuția)
Necesita rectificare carte funciara ori a titlului de proprietar? VicGeo VicGeo In urma decesului tatalui, am constatat ca actul de proprietare pentru casa si gradina a fost emis de primarie pe numele mostenitorilor bunicii, desi exista o ... (vezi toată discuția)