avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 366 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Contract furnizare energie electrica
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Contract furnizare energie electrica

Data intrarii in vigoare a contractului de furnizare energie electrica(23.05.1986) poate fi inainte de data semnarii acelui contract(30.07.2017) ?
Ultima modificare: Marți, 22 August 2017
etam55, utilizator

Alte discuții în legătură

Garantie la contractul de furnizare a energiei electrice dodi64 dodi64 Buna seara. Am o firma Intr.Individuala din anul 2011(alimentatie publica) - am contract pentru furnizarea energiei electrice cu ... (vezi toată discuția)
Tot despre tva emil6702 emil6702 In cazul livrarilor continue de bunuri sau servicii, cum ar fi energia, gazele, apa, cum se va factura pt situatia cand livrarea cuprinde o perioada dinainte ... (vezi toată discuția)
Ajutor ! va rog - contract energie electrica edydaniel edydaniel Am cumparat o garsoniera, constructie 2007, constructorul nu a obtinut aprobare din partea Electrica pentru bransare la reteaua de energie electrica pentru ... (vezi toată discuția)