avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 939 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie crestere copil pt al doilea copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie crestere copil pt al doilea copil

buna ziua.va rog daca ma puteti ajuta cu o informatie privind indemnizatia pentru al 2 lea copil.

Eu in momentul de fata beneficiez de indemnizatie crestere copil pana in luna octombrie 2018.Sunt insarcinata cu al doilea copil,el urmand sa se nasca in luna martie/aprilie 2018.As dori sa stiu daca pentru al doilea copil mai beneficiez de indemnizatie?Tin sa mentionez ca la primul copil eu nu mai lucram,dar am respectat regula celor 12 luni din ultimii doi ani.
As dorii sa stiu daca mai beneficiez de indemnizatie pt copilul 2 si daca da,ce acte imi trebuiesc avand in vedere ca nu mai am avut angajator??



multumesc,
cu stima
Cel mai recent răspuns: Irina_21 , utilizator 11:54, 15 Februarie 2018
Beneficiati de indemnizatia pentru CCC2.

Detalii
www.avocatnet.ro/forum/discu...

Observatie la pct.3
Pe perioada de suprapunere, dintre data nasterii celui de al doilea copil si data incetarii CCC1, veti mai primi, pe langa indemnizatia pentru CCC1, inca 1.233 lei lunar.
multumesc pentru raspuns.si in cazul in care dupa cate v-am spus,eu nu am mai avut angajator la momentul CCC1....ce acte imi vor trebui?doar certificatul de nastere si o cerere tipizata?
Plus adeverinta de la AJPIS pentru CCC1.
adeverinta AJPIS pentru CCC1 care imi este eliberata de DGASPC (unde am depus actele pentru primul ccc)?
Ultima modificare: Joi, 24 August 2017
ana9333, utilizator
Adeverinta o luati chiar de la AJPIS.

Alte discuții în legătură

Concediu crestere al doilea copil GheOana GheOana Buna ziua! Sunt studenta si am nascut pe 15 martie 2015. Beneficiez de indemnizatie de crestere a copilului pana in martie 2017. Acum sunt din nou insarcinata. ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil studenta la a doua sarcina maryussimi maryussimi Buna ziua,sotia mea a nascut pe 8.01.2016 un baiat,momentan beneficiaza de indemnizatia de crestere copil pana in 08.01.2018,acum este din nou ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil pentru al doilea copil dutcaandrea dutcaandrea Buna ziua as dori daca se poate raspuns la o intrebare din data de 23 mai 2015 sant in concediu de maternitate pe perioada de 2 ani cu toate formele legale ... (vezi toată discuția)