Buna ziua, as dori si eu o informatie de la dumneavoatra . Sunt referent cu atributii de arhivar in cadrul unei institutii, fara a avea vreun curs in acest domeniu. Conducerea ma forteaza sa scot eu efectiv sporurile si salariile din state ale unor cetateni care au lucrat la noi si care vor adeverinta pentru pensionare, insa nu eu ma voi semna pe adeverinta ci personalul de la resurse umane, cu alte cuvinte eu doar le fac munca. As vrea sa stiu legal, cine are obligatia sa faca aceasta munca, ma poate obliga ?
Multumesc!
luminita29
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
daca in fisa postului nu este mentionat acest lucru atunci nu aveti de ce face asta..plus ca persoana cea mai indicate pentru a face acest lucru este angajatul de la resurse umane care are cunostinte in ceea ce priveste realizarea adeverintelor.
si este un document ce apartine departamentului resurse umane ca atare nu vad legatura de a face dumneavoastra acest lucru
Ma "forteaza" verbal, adica din luna aprilie 2017 de cand m-am angajat mi se tot spune ca eu ar trebui sa fac si aceasta munca, pe langa ceea ce tine efectiv de arhiva, iar zilele acestea o persoana de la resurse umane care refuza sa intocmeasca adeverintele de pensionare pe motiv ca are mult de lucru si ca eu ar trebui sa fac asta, mi-a spus ca cei de la juridic vor face un referat catre directorul general prin care acesta sa imi intocmesca o dispozitie in care sa-mi revina aceasta sarcina. Daca se intampla acest lucru, pot refuza? Precizez ca in fisa postului nu am trecut asa ceva. Multumesc!
Ma "forteaza" verbal, adica din luna aprilie 2017 de cand m-am angajat mi se tot spune ca eu ar trebui sa fac si aceasta munca, pe langa ceea ce tine efectiv de arhiva, iar zilele acestea o persoana de la resurse umane care refuza sa intocmeasca adeverintele de pensionare pe motiv ca are mult de lucru si ca eu ar trebui sa fac asta, mi-a spus ca cei de la juridic vor face un referat catre directorul general prin care acesta sa imi intocmesca o dispozitie in care sa-mi revina aceasta sarcina. Daca se intampla acest lucru, pot refuza? Precizez ca in fisa postului nu am trecut asa ceva. Multumesc!
Arhiva
Adi Adi
Buna ziua, as dori si eu o informatie de la dumneavoatra . Sunt referent cu atributii de arhivar in cadrul unei institutii, fara a avea vreun curs in acest ... (vezi toată discuția)
Fisa de post
mihaelaru
buna ziua,
doresc sa va intreb daca intocmirea fisei de post este responsabilitatea departamentului de resurse umane, daca acest lucru este si trecut in ... (vezi toată discuția)