avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Cheltuieli deductibile integral PFA asigurari
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Cheltuieli deductibile integral PFA asigurari

Rog sa-mi spuneti care sunt cheltuielile deductibile integral la un PFA in domeniul asigurarilor
Ultima modificare: Marți, 22 August 2017
Admin, administrator

Alte discuții în legătură

Achizitionare autoturism pe pfa si deducerea leasingului SC FS ENGINEERING & CONSULTING PROJECT SC FS ENGINEERING & CONSULTING PROJECT Buna ziua, Doresc sa fac un leasing pe PFA si vreau sa stiu daca pot deduce integral valuarea ratelor lunare de la leasing, asigurarile RCA si Casco. Sunt ... (vezi toată discuția)
Cas si cass sunt cheltuieli deductibile la pfa? monica195 monica195 Buna ziua puteti sa-mi spuneti la un PFA CAS si CASS sunt cheltuieli deductibile, se scad din profit ca,cheltuieli ? (vezi toată discuția)
Pfa obligat sau nu la sanatate? nae2012 nae2012 Buna ziua. Am un PFA si am realizat un venit de 25000 lei brut iar cheltuieli de 7000 de lei in anul 2018. Mai sunt obligat sau nu la sanatate? (vezi toată discuția)