avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Achizitionare autoturism pe PFA si deducerea ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Achizitionare autoturism pe PFA si deducerea leasingului

Buna ziua,

Doresc sa fac un leasing pe PFA si vreau sa stiu daca pot deduce integral valuarea ratelor lunare de la leasing, asigurarile RCA si Casco. Sunt PFA ca inginer si am nevoie de masina ptr a ma deplasa de la un santier la altul deci folosesc masina in scopul PFA.

Va multumesc,
Cel mai recent răspuns: SC FS ENGINEERING & CONSULTING PROJECT , Consultant managementul calitatii 11:22, 21 Martie 2010
Ratele la leasing, dobanda, RCA si casco sunt cheltuieli deductibile in cazul descris de dvs.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli deductibile pfa - credit auto SC FS ENGINEERING & CONSULTING PROJECT SC FS ENGINEERING & CONSULTING PROJECT Buna ziua, Tocmai mi-am infiintat un PFA cu domeniul principal de activitate 7112, fiind inginer constructor. In anul 2008 am luat un credit auto pe 7 ani, ... (vezi toată discuția)
Pfa - cheltuieli deductibile si achizitionare mijloace fixe. madriann madriann Am citit destule topicuri pe aceasta tema, multe informatii imprastiate pe diverse posturi, mai mult m-am zapacit decat clarificat. As incerca sa formulez ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli deductibile pfa smioana smioana Buna ziua, In legatura cu cheltuielile deductibile pt un PFA am urmatoarele intrebari: 1. Cheltuieli cu combustibilul - activitatea PFA-ului este ... (vezi toată discuția)