avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Adresa cetatean romana cu domiciliul in strainatate
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Adresa cetatean romana cu domiciliul in strainatate

Buna ziua,

Cum si de unde pot afla adresa unui cetatean roman cu domiciliul stabil in Austria.Stiu doar orasul in care locuieste.Vreau sa il dau in judecata pentru recalcularea pensiei si am nevoie de adresa exacta.Pe cale amiabila nu ne putem intelege.
Cel mai recent răspuns: cata2017 , utilizator 10:21, 23 August 2017
Stiti ultimul domiciliu avut in tara, sau unde lucreaza in strainatate?
Chiar daca nu aveti cum sa aflati domiciliul din strainatate tot puteti sa il actionati in judecata.
Teoretic trebuie sa faceti demersuri in Austria. Sau folositi un detectiv particular. Din Austria.
Stiu ultimul domiciliu din tara.Cred ca, dupa ce il actionez in judecata, pe baza dosarului, ma pot adresa autoritatilor pentru aflarea domiciliului din strainatate.Apoi cu un dosar care nu stiu inca exact ce contine, il depun la registratura Ministerului Justitiei, dosar care se trimite la Directia Drept International si Tratate.
Am crezut ca este o metoda mai rapida de aflare a domiciliului, sunt constienta ca este informatie confidentiala, deci o sa dureze luni bune judecata.

Va multumesc frumos pt ajutor!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort de cetatean strain luminita2013 luminita2013 buna ziua as dori sa vb cu un avocat din pitesti in legatura cu un divort cu un cetatean strain nu avem copii si nici bunuri cam in cat tim se poate finaliza (vezi toată discuția)
Pensia alimentara de la tatal stabilit in austria adella14 adella14 Carei instante sa ma adresez pentru stabilirea pensiei alimentare pentru crestere si intretinere minor daca tatal este stabilit in Austria, in raport cu ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara laurafs laurafs buna ziua , as dori sa stiu si eu daca se poate face recalcularea pensiei am 2 fetite, primesc o pensie lunara de 180 de lei ptr amandoua fostul sotul ... (vezi toată discuția)