avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concurs ocupare post vacant
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concurs ocupare post vacant

Potrivit H.G. nr. 286/2011 se poate tine proba scrisa si apoi practica, in aceeasi zi? In ceea ce priveste termenul de contestatii, se poate acorda 2 ore intre cele 2 probe tinand cont ca, acesta este de cel mult o zi lucratoare de la afisarea rezultatelor probei scrise si/sau practice?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:15, 22 August 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Avand in vedere ca actul normativ dispune ca , candidaţii nemulţumiţi pot depune contestaţie în termen de cel mult o zi lucrătoare de la data afişării rezultatului selecţiei dosarelor, respectiv de la data afişării rezultatului probei scrise şi/sau a probei practice şi a interviului, sub sancţiunea decăderii din acest drept. termenul de constestatii poate fi mai mic decat cel mentionat mai sus.
Asta am inteles, insa se pot tine cele doua probe in aceeasi zi? scris si practic?
Se pot tine ambele probe in aceeasi zi, avand in vedere ca nu se prevede nimic contrar .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen contestatie dansidana dansidana DORESC SA STIU DACA CELE 48 DE ORE PENTRU DEPUNEREA CONTESTATIILOR SUNT ORE LUCRATOARE SAU ORE CALENDARISTICE . CONCURSUL A AVUT LOC INTR-O ZI DE JOI , IAR ... (vezi toată discuția)
Contestație concurs Marianacapsa Marianacapsa Pot contesta nota la proba practica la calculator, dar sa mi corecteze în fata mea? Mulțumesc frumos (vezi toată discuția)
Contestatie subiect proba practica examen angajare Sly_1909 Sly_1909 Buna ziua, Ma intereseaza si pe mine daca se poate formula o contestatie pentru urmatoarea situatie: la o proba practica (pe calculator) cerintele ... (vezi toată discuția)