avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1064 soluții astăzi

Acum, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Inchiriere tura cabinet stomatologic
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Inchiriere tura cabinet stomatologic

Buna ziua.
Suntem 2 medici asociati intr-o Scocietate civila medicala (SCM) cu procent egal cheltuieli profit 50%-50%. Asociata mea urmeaza sa plece in strainatate si pana finalizeaza actele vrea sa mai ramana in firma. Pot sa inchiriez tura ei cat inca mai suntem asociate 50%-50%? Mentionez ca avem un singur unit stomatologic pe care il impartim. Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:13, 22 August 2017
Cred ca este posibil asa ceva .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cabinet medical individual si srl in acelasi spatiu medical, specialitati diferite. mdDentist mdDentist Se da urmatoarea situatie, Un spatiu medical al primariei, inchiriat pe sistem tura/contratura pe 2 CMI-uri cu aceeasi specialitate medicala. Cf. ... (vezi toată discuția)
Cabinet medical, microintreprindere sau pf-a?? ionas sorin ionas sorin Buna ziua, as dori sa aflu ce statut are un cabinet medical. Se poate considera microintreprindere sau este asemanator PF-a-ului. Caci daca este considerat ... (vezi toată discuția)
Plecare asociat cata1 cata1 Buna ziua, De multi ani lucrez cu cineva ca asociati(fara acte ) in 2008 am deschis o firma la care sunt unic asociat, persoana respectiva este inca asociat ... (vezi toată discuția)