avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... legea constructiilor
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

legea constructiilor

va rog sa imi spuneti, daca am teren intravilan, arabil, in ce lege si la ce punct , scrie ca nu sunt necesare avize de constructie, deoarece doresc sa pun o casa de vacanta, care e nepermanenta, si daca gardul necesita chiar daca e de plasa, aviz de constructie, deoarece mi s-a spus de la primarie, desi stiam ca nu e nevoie de avize, cum de fapt ar fi si ptr gard.
descurcati-ma va rog, cu multumiri.
Cel mai recent răspuns: Georgeta Istrate , Avocat 15:09, 1 Octombrie 2009
LEGE nr. 50 din 29 iulie 1991 privind autorizarea executării lucrărilor de construcţii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Documentatie certificat urbanism si autorizatie constructie Ionpolo Ionpolo este obligatorie certificarea documentatiei pentru CU si AC de catre un verificator de proiect autorizat? ...arhitectul sef al orasului este obligat sa ... (vezi toată discuția)
Garaj de masina mobil dome dome Buna seara.Stie careva daca iti trebuie autorizatie de constructie ptr un garaj de masina mobil atata timp cat nu este facut cu fundatie?Garajul asi vrea sa-l ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructie madacsy madacsy Buna ziua, As dori sa stiu daca exista obligativitea existentei documentatiei tehnice de incalzire si sanitare in cadrul continutului dosatului privind ... (vezi toată discuția)