avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 384 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Parcare in fata casei la curte
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Parcare in fata casei la curte

Buna ziua! Stau la curte in Predeal jud Bv. In fata curtii mele unde am aleea de acces in curte exista un teren de circa 8m lungime si 2.50 latime pe care il ingtijesc si parchez 2 masini de 30 de ani! Nu stiu daca este domeniul public sau nu! Da la un metru de gard unde am aleea de acces la poarta am masurat 5 m unde imi parchez 2 masini. Vecinul meu de vizavis are o pansiune despartindu-ne o strada asfaltata. Mereu isi parcheaza masinile turistilor in fata portii mele. Întrebare: imi puteti spune care este legea care ma lasa sa utilizez 4m de la aleea de acces in curte pt doua masini personale? Pt cel de vizavis traverseaza drumul asfaltat si parcheaza in fata casei mele ingradindu-mi accesul in casa! Multumesc

Alte discuții în legătură

Pot elibera o alee privata?! Buna ziua. Este vorba de o alee privata de 4 m lățime la care au acces 4 case. Eu sunt in a 3 casa si nu pot intra cu masina in curte pentru ca ultimul vecin ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am luat o casa a 4 de pe o alee privata. vecinul ... Bună ziua, am luat o casa a 4 de pe o alee privata. Vecinul care are a 5 casa parchează mașina exact în fata porți mele. Mai exact aceasta alee privata ... (vezi toată discuția)
E legal sa faci mai multe accese auto pe toata lungimea gardului ... Aniam Aniam E legal sa faci mai multe accese auto pe toata lungimea gardului la strada? Am o vecina care si-a facut pe toata lungimea gardului 3 accese auto, 3 porti ... (vezi toată discuția)