avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1197 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Lamurire anexa 39 la Hg 890/2005 - Composesorate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Lamurire anexa 39 la Hg 890/2005 - Composesorate

HG 890/2005 - REGULAMENT 5 privind procedura de constituire, atributiile si functionarea comisiilor pentru stabilirea dreptului de proprietate privata asupra terenurilor stabilieste modul d eintocmire a anexei 39 - TABEL NOMINAL cuprinzând fosti membri persoane juridice, precum si persoane fizice si mostenitorii acestora din formele asociative (composesorate, obsti de mosneni în
devalmasie, obsti razasesti nedivizate, paduri graniceresti, paduri comunale provenite din paduri graniceresti si alte forme asociative asimilate acestora), carora li se reconstituie conform prevederilor legale, la cerere, dreptul de proprietate asupra terenurilor cu vegetatie
forestiera, conform art. 26 din Legea nr. 1/2000
Intrebarea este urmatoarea: Comisia Judeteana valideaza suprafata de 3 ha si trece pe coloana A - Numele şi prenumele membrului formei asociative pe Popescu Ion, apoi pe coloana B - Numele
şi prenumele persoanelor solicitante 3 persoane (de ex Popescu Gheorghe, Radu Gelu si Bindea Elena). Cele 3 ha trebuie impartite intre acestia 3, de catre Composesorat. Este corect sa le imparta egal din moment ce Comisia nu a facut impartirea individuala?Daca trebuie facut altfel, care este reglementarea legala?

Alte discuții în legătură

Lamurire aplicare legea 247 art.26 anamaria13 anamaria13 Extras din L. 247: \"Art. 26. - (1) Formelor asociative de proprietate asupra terenurilor cu vegetaţie forestieră, păşunilor şi fâneţelor, obşti de ... (vezi toată discuția)
Composesorate Iulia Malis Popa Iulia Malis Popa Buna ziua. Am intalnit o situatie in care se doreste incheierea unor contracte de inchiriere avand ca obiect terenuri ce fac parte din composesorat. Am ... (vezi toată discuția)
Rog ajutor - asociatie composesorala dascalescu_c dascalescu_c am si eu o intrebare va rog daca se poate sa ma ajutati. tatal meu este membru intr-o asociatie composesorala.....si recent a fost cumparat un teren ... (vezi toată discuția)