avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ridicare Sechestru
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ridicare Sechestru

Buna seara,
Am cumparat o casa la licitatie,m-am inscris la ANCPI,dar pe imobilil se afla un sechestru din partea statului,este sechestru asigurator.Cum pot sa ridic acest sechestru eu fiind noul propietar?Am inteles ca trebuie sa formulez o cerere pentru ridicarea sechestrului,dar nu stiu ce ordonanta si cum sa proceedez,imi trebuie un avocat sau pot face si eu acest lucru.

Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Buna seara, as vrea sa folosesc terenul vecinului meu. acesta ... nea_pandele nea_pandele Buna seara, As vrea sa folosesc terenul vecninului meu. Acesta a spus ca mi l-ar vinde dar din ce stie el e pus sub sechestru. Am cerut o informare la ANCPI ... (vezi toată discuția)
Ridicare sechestru asigurator aditzu1979 aditzu1979 Buna seara.Am cumparat prin licitatie acum 1 an de zile un apartament care era ipotecat la o banca si avea sechestru asigurator de la parchet deoarece fosta ... (vezi toată discuția)
Apart pacurar gabriela pacurar gabriela Am vrut sa imi iau un apartament,prima transa am dat un avans de 10.000euro,a doua transa urma sa scot din banca diferenta,s-a aprobat creditul am fost la ... (vezi toată discuția)