Am vrut sa imi iau un apartament,prima transa am dat un avans de 10.000euro,a doua transa urma sa scot din banca diferenta,s-a aprobat creditul am fost la notar si mi s-a spus ca apartamentul este sub sechestru de firma de constructii de la care patronul a luat materialele de constructii.Acum ma tot amana cum ca maine merge la Sc [EDITAT] Srl (firma de constructii)sa ii dea datoria si ma tine asa de 1 luna aproape.Cum pot sa imi recuperez banii sau sa se rezolve treaba asta,care ar fi pasul urmator?????Va multumesc mult!O zi buna
Verificat cine este firma care si-a inscris sechestrul si luati legatura cu ea. Puteti prevedea in contract ca Dvs. platiti direct catre firma de constructii si cereti firmei sa va elibereze de sub sechestru imobilul, astfel incat la transferul proprietatii, cand notarul va face intabularea sa ridice si sechestrul pe baza unei adrese pe care firma constructoare o face catre ANCPI- vedeti ca este un formulat special care trebuie completat de ridicare sechestru si radiere.
Vorbiti si cu notarul in acest sens si va va da toate lamuririle
Va rog dati-mi un sfat
Rhodos
Am incheiat un antecontract de vanzare -cumparare obiectul contractului fiind achizitionarea unui apartament in faza de constructie,moment in care am achitat o ... (vezi toată discuția)