avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... apart
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

apart

Am vrut sa imi iau un apartament,prima transa am dat un avans de 10.000euro,a doua transa urma sa scot din banca diferenta,s-a aprobat creditul am fost la notar si mi s-a spus ca apartamentul este sub sechestru de firma de constructii de la care patronul a luat materialele de constructii.Acum ma tot amana cum ca maine merge la Sc [EDITAT] Srl (firma de constructii)sa ii dea datoria si ma tine asa de 1 luna aproape.Cum pot sa imi recuperez banii sau sa se rezolve treaba asta,care ar fi pasul urmator?????Va multumesc mult!O zi buna
Ultima modificare: Marți, 27 Aprilie 2010
ContSters20980, utilizator
Cel mai recent răspuns: socol mihaela , utilizator 14:53, 28 Aprilie 2010
buna ziua.
ati incheiat in forma scrisa acel antecontract?
ce clauze sunt inserate in el? cand trebuie incheiat actul de vanzare cumparare?
Verificat cine este firma care si-a inscris sechestrul si luati legatura cu ea. Puteti prevedea in contract ca Dvs. platiti direct catre firma de constructii si cereti firmei sa va elibereze de sub sechestru imobilul, astfel incat la transferul proprietatii, cand notarul va face intabularea sa ridice si sechestrul pe baza unei adrese pe care firma constructoare o face catre ANCPI- vedeti ca este un formulat special care trebuie completat de ridicare sechestru si radiere.
Vorbiti si cu notarul in acest sens si va va da toate lamuririle

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog dati-mi un sfat Rhodos Rhodos Am incheiat un antecontract de vanzare -cumparare obiectul contractului fiind achizitionarea unui apartament in faza de constructie,moment in care am achitat o ... (vezi toată discuția)
Notare litigiu in cartea funciara victoria75 victoria75 Intentionez sa notez un litigiu in cartea funciara (litigiul este deschiderea procedurii insolventei si rezolutiunea antecontractului de ... (vezi toată discuția)
(situatie fara precedent?) poate banca sa ne ia blocul? prowest_cema prowest_cema Buna. Ma numesc Claudiu, si am o intrebare care nu cred ca s-a mai pus pana acum. Am cumparat un apartament in Cluj-Napoca, intr-un bloc care inca se mai ... (vezi toată discuția)